Acest blog va poate ajuta cu rezultate live, actualizate non-stop din toate campionatele sportive ale lumii. De asemenea, aveti si programul meciurilor din intreaga lume, din hochei, baschet, fotbal, tenis, baseball si rugby.
 
Serivicul de livescore este gratuit si poate fi accesat de oriunde fara costuri ascunse fiind neconditionat! Nu necesita refresh deoarece se actualizaeaza automat la fiecare 20 de secunde iar dvs sunteti anuntat in ce meciuri live s-a marcat recent printr-un avertizor sonor implementat in scriptul de livescore!
 
Astfel, veti fi la curent cu toate rezultatele live si cu tot ce se intampla in toate sporturile practicate acum in intreaga lume. Pentru a accesa sectiunile de rezultate live va rugam sa dati un click pe bannerul de mai jos sau pe unul dintre urmatoarele linkuri, corespunzatoate cu sportul pe care doriti sa il evidentiati: Fotbal , Baschet , Tenis , Hochei , Rugby , Handbal , NFL .
 

Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.

 
Din experienta conturata in decursul a 2 ani de activitate in lumea pariurilor am reusit sa adunam informatii utile pentru toti pariorii, indiferent de nivelul lor de profesionalism sau de timpul petrecut la casele de pariuri online. Avem atat sfaturi pentru incepatori cat si strategii pentru pariorii avansati. 

Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.

Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.

Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.

Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.

Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!

Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .

joi, 30 iulie 2009

„Mafioata” Udrea s-a împăcat cu „omul lui Patriciu”

Ministrul turismului şi Mircea Dinescu au trecut peste jignirile din trecut pentru îndeplinirea „ţelului” comun: revitalizarea turismului românesc. Mai 2006 - Elena Udrea declara că nu ştie câtă încredere mai poate inspira Mircea Dinescu, „un om plătit de Patriciu”. Poetul răspundea atunci cu o afirmaţie la fel de belicoasă: „Acum, dacă îl înjur pe Băsescu, sunt plătit de Patriciu. Ăştia au gândire de mafioţi, şi Udrea, şi Băsescu”.

Acest episod a părut să fie trecut cu vederea la petrecerea de la sfârşitul săptămânii, organizată pe moşia lui Mircea Dinescu, din localitatea doljeană Cetate, cu ocazia finalului festivalului anual „Zilele Marin Sorescu”. Poeticul implicat în titulatura petrecerii nu a avut, în fapt, nimic de-a face cu desfăşurarea de forţe de la faţa locului: ministrul turismului s-a distrat din plin, a mâncat bucate gătite de Dinescu (sarmalele de gâscă fierte în vin, jambon de porc afumat şi berbecuţi la proţap), a cântat împreună cu invitaţii şi s-a pozat ţinând în braţe un miel de la conacul celui hulit în urmă cu aproape trei ani. În plus
, afirmă cei doi protagonişti, întâlnirea nu s-a limitat la un simplu festin. În cele câteva ore cât a durat petrecerea ar fi avut loc discuţii, pe scurt, ce-i drept, despre posibile modalităţi de dezvoltare a turismului la Portul Cetate. Şi asta pentru că, după ce a transformat fostul port cerealier în loc de atracţie pentru cei care fac croaziere pe Dunăre, poetul şi-ar dori ca mai multe vapoare să acosteze aici.

„Mi-a făcut plăcere s-o am invitată”

„Am avut o scurtă discuţie cu doamna Udrea, n-am stat să punem ţara la cale. E păcat ca în România, ţara cu cei mai mulţi kilometri de Dunăre, cele 700 de vapoare care trec anual să oprească numai la Constanţa, de unde turiştii să fie duşi cu autocarul la Murfatlar. E inadmisibil ca toate porturile de pe Dunăre să fie moarte”, a declarat Mircea Dinescu pentru „Evenimentul zilei”. Cei doi n-au avut însă timp să dezbată în detaliu acest subiect, urmând să continue discuţia într-un viitor apropiat, potrivit lui Dinescu.

„Mie mi-a făcut plăcere s-o am invitată pe Elena Udrea. E adevărat că am ironizat-o de câteva ori de-a lungul timpului. Eu am însă un simţ al umorului mai dezvoltat şi probabil şi dumneaei, pentru că am trecut amândoi peste trecutul întunecat”, a completat Dinescu. Acesta afirmă că zona Cetate merită să fie exploatată turistic, aşa cum se întâmplă în porturile din alte ţări: „La noi în porturi nu vezi decât fier vechi”, a declarat organizatorul petrecerii.

Elena Udrea, lovită de amnezie

Şi ministrul turismului găseşte zona foarte frumoasă şi e de părere că trebuie analizate modalităţi prin care aceasta poate fi revitalizată: „Nu există încă un plan, nu am discutat ceva concret cu domnul Dinescu pentru că era o pe trecere şi nu era un mediu pro pice pentru aşa ceva, dar tre bu ie vă zut ce se poa te face în zonă”.

Posibile atracţii ar fi bisericile din lemn
din zonă şi alte monumente din Oltenia. „Bineînţeles, poţi să-i opreşti pur şi simplu la domnul Dinescu, să le gătească acele minunăţii”, a adăugat Udrea. Fosta consilieră de la Cotroceni spune că nu-şi aminteşte de diferendele cu Mircea Dinescu. Potrivit acesteia, e atât de important să avem o dezvoltare a turismului, încât certurile de genul acesta nu mai contează: „Se mai întâmplă astfel de incidente, dar sunt lucruri foarte puţin importante faţă de ţelul pe care îl avem, şi anume de a revitaliza turismul din ţara noastră”.

"E adevărat că am ironizat-o pe doamna Udrea de câteva ori de-a lungul timpului, însă (...) am trecut amândoi peste trecutul întunecat." - Mircea Dinescu, poet şi publicist


REPLICI TĂIOASE

Pamflet ironic despre Traian Băsescu

„Trecutul întunecat” despre care vorbeşte Mircea Dinescu se referă la relaţia încordată dintre el şi Elena Udrea, considerată, în multe cazuri, portavocea preşedintelui Traian Băsescu. În primăvara anului 2006, ca urmare a citirii, la o reuniune a PNL, a unui pamflet în care poetul îl ironiza pe Traian Băsescu, fosta consilieră l-a acuzat că ar fi fost plătit de omul de afaceri Dinu Patriciu. Pamfletul lui Dinescu conţinea cuvinte dure la adresa preşedintelui, despre care spunea, printre altele, că nu va avea la următoarele alegeri prezidenţiale un contracandidat care „să scuipe cojile de seminţe de bostan prin strungăreaţă cu atâta profesionalism ca întemeietorul şcolii filosofice de pe stadionul Ghencea, adică Traian Băsescu”. Aceste aprecieri ironice au alimentat relaţiile deja tensionate dintre membrii PNL şi cei ai PD, pe atunci colegi de alianţă. Acuzaţiile aduse poetului că ar fi apropiat de Dinu Patriciu se mai refereau la contractul din acea perioadă, încheiat între ziarul „Adevărul” şi Mircea Dinescu, dar şi la susţinerea acordată de acesta din urmă omului de afaceri la Tribunalul Bucureşti, la momentul în care instanţa judeca cererea de arestare emisă de procurori pe numele său.

Niciun comentariu: