Acest blog va poate ajuta cu rezultate live, actualizate non-stop din toate campionatele sportive ale lumii. De asemenea, aveti si programul meciurilor din intreaga lume, din hochei, baschet, fotbal, tenis, baseball si rugby.
 
Serivicul de livescore este gratuit si poate fi accesat de oriunde fara costuri ascunse fiind neconditionat! Nu necesita refresh deoarece se actualizaeaza automat la fiecare 20 de secunde iar dvs sunteti anuntat in ce meciuri live s-a marcat recent printr-un avertizor sonor implementat in scriptul de livescore!
 
Astfel, veti fi la curent cu toate rezultatele live si cu tot ce se intampla in toate sporturile practicate acum in intreaga lume. Pentru a accesa sectiunile de rezultate live va rugam sa dati un click pe bannerul de mai jos sau pe unul dintre urmatoarele linkuri, corespunzatoate cu sportul pe care doriti sa il evidentiati: Fotbal , Baschet , Tenis , Hochei , Rugby , Handbal , NFL .
 

Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.

 
Din experienta conturata in decursul a 2 ani de activitate in lumea pariurilor am reusit sa adunam informatii utile pentru toti pariorii, indiferent de nivelul lor de profesionalism sau de timpul petrecut la casele de pariuri online. Avem atat sfaturi pentru incepatori cat si strategii pentru pariorii avansati. 

Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.

Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.

Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.

Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.

Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!

Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .

vineri, 14 august 2009

Autorităţile din SUA au emis mandat de arestare în cazul lui Necolaiciuc, în vederea extrădării

Autorităţile americane au admis cererea de arestare provizorie în vederea extrădării formulată de Ministerul Justiţiei în cazul lui Mihai Necolaiciuc, informează Ministerul Justiţiei şi Libertăţilor Cetăţeneşti (MJLC) printr-un comunicat remis marţi Agenţiei NewsIn.

Astfel, procurorul de caz din Statele Unite a informat MJLC că un judecător american a emis luni, 22 iunie, un mandat intern de arestare în vederea extrădării pentru Mihai Necolaiciuc, se arată în comunicat.

MJLC va continua cooperarea în acest caz cu autorităţile americane până la extrădarea efectivă a lui Mihai Necolaiciuc, potrivit procedurilor prevăzute de lege.

Biroul Naţional Interpol a informat, pe 18 iunie, Ministerul Justiţiei şi Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, cu privire la faptul că Mihai Necolaiciuc a fost arestat în SUA. Ministerul de Justiţie a informat că cererea de arestare în vederea extrădării, precum şi cererea de extrădare au fost formulate şi transmise Departamentului de Justiţie al SUA încă din februarie 2008.

Necolaiciuc, fost director al Căilor Ferate Române, în vârstă de 57 de ani, era căutat de Interpol din 2004, fiind anchetat pentru că ar fi delapidat 80 de milioane de euro între 2000 şi 2004, în prezent suma fiind de puţin peste 111 milioane de dolari.

După admiterea de către autorităţile americane a cererii de arestare provizorie în vederea extrădării, acesta va fi dus în faţa unei instanţe care va decide dacă este extrădabil, potrivit procedurii americane de extrădare.

Potrivit procedurii americane în materie de extrădări internaţionale, solicitările străine pentru extrădarea fugarilor aflaţi în SUA sunt, de regulă, transmise prin ambasada ţării care face cererea (în cazul acesta România) către Departamentul de Stat, care, la rândul său, le analizează şi le înaintează Diviziei Penale a Oficiului pentru Afaceri Internaţionale. Cererile de extrădare pot fi de două tipuri: cereri formale susţinute de toate documentele
prevăzute de tratatul aplicabil şi cererea pentru arest preventiv.

După ce Oficiul pentru Afaceri Interne a primit cererea, acesta analizează solicitările şi le trimite numai pe cele considerate adecvate către district. Se obţine apoi un mandat - faza în care se află Necolaiciuc - şi fugarul este arestat şi adus în faţa judecătorului. Are loc apoi o audiere pentru a determina dacă fugarul este extrădabil. În cazul în care Curtea decide că fugarul este extrădabil, acest lucru este notificat secretarului de stat, în prezent Hillary Clinton, care decide dacă persoana va fi predată Guvernului care a solicitat acest lucru. În unele cazuri, este posibil ca etapa de audiere să fie sărită.

Oficiul pentru Afaceri Internaţionale notifică Guvernul străin şi aranjează transferul fugarului către autorităţile desemnate de Guvernul respectiv.

Chiar dacă decizia luată la audierea în vederea extrădării nu poate fi adusă în apel, nici de către fugar şi nici de guvernul solicitant, fugarul poate face o petiţie în baza habeas corpus de îndata ce ordinul este emis. Decizia curţii districtuale poate fi adusă în apel, iar extrădarea poate fi blocată, în cazul în care Curtea decide astfel.

Persoanele care cooperează cu procurorii ar putea încerca sa ceară o clauză de "neextrădare" în acordul de pledoarie. Astfel de acorduri, formale sau informale, pot avea efect juridic. Dacă o ţară străină cere, în aces caz, extrădarea respectivei persoane, SUA se află în faţa unei dileme neplăcute, trebuind îşi încalce angajamentele, fie faţă de persoana implicată, fie faţă de ţara respectivă. Procurorii pot să nu îşi dea, formal sau informal, acordul pentru a preveni sau a întârzia extrădarea sau deportarea până când nu este trimis un acord scris de autorizare şi până când nu obţin o aprobare scrisă de la asistentul avocatului general din cadrul Diviziei Penale. Astfel de cereri trebuie trimise Oficiului pentru Afaceri Internaţionale şi susţinute de şeful de departament sau de responsabilul de caz.

Autorităţile americane au admis cererea de arestare provizorie în vederea extrădării formulată de Ministerul Justiţiei în cazul lui Mihai Necolaiciuc, a anunţat marţi Ministerul Justiţiei şi Libertăţilor Cetăţeneşti (MJLC). Astfel, procurorul de caz din Statele Unite a informat MJLC că un judecător american a emis luni, 22 iunie, un mandat intern de arestare în vederea extrădării pentru Mihai Necolaiciuc.

Fostul director CFR, căutat prin Interpol din 2004 pentru delapidarea a peste 111 milioane de dolari, a fost reţinut la mijlocul săptămânii trecute în Florida pentru încălcarea legii privitoare la imigraţie. Necolaiciuc locuia într-un apartament
din West Palm Beach de ani de zile.

Potrivit Ministerului de Justiţie, cererea de arestare în vederea extrădării, precum şi cererea de extrădare au fost formulate şi transmise Departamentului de Justiţie al SUA încă din februarie 2008.

Niciun comentariu: