Acest blog va poate ajuta cu rezultate live, actualizate non-stop din toate campionatele sportive ale lumii. De asemenea, aveti si programul meciurilor din intreaga lume, din hochei, baschet, fotbal, tenis, baseball si rugby.
 
Serivicul de livescore este gratuit si poate fi accesat de oriunde fara costuri ascunse fiind neconditionat! Nu necesita refresh deoarece se actualizaeaza automat la fiecare 20 de secunde iar dvs sunteti anuntat in ce meciuri live s-a marcat recent printr-un avertizor sonor implementat in scriptul de livescore!
 
Astfel, veti fi la curent cu toate rezultatele live si cu tot ce se intampla in toate sporturile practicate acum in intreaga lume. Pentru a accesa sectiunile de rezultate live va rugam sa dati un click pe bannerul de mai jos sau pe unul dintre urmatoarele linkuri, corespunzatoate cu sportul pe care doriti sa il evidentiati: Fotbal , Baschet , Tenis , Hochei , Rugby , Handbal , NFL .
 

Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.

 
Din experienta conturata in decursul a 2 ani de activitate in lumea pariurilor am reusit sa adunam informatii utile pentru toti pariorii, indiferent de nivelul lor de profesionalism sau de timpul petrecut la casele de pariuri online. Avem atat sfaturi pentru incepatori cat si strategii pentru pariorii avansati. 

Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.

Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.

Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.

Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.

Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!

Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .

luni, 6 aprilie 2009

Ieşirea din labirintul crizei financiare

Şeful Deutsche Bank: Criza subprime se va termina în S2
Investitorii, mai optimişti după eliminarea unor credite neperformante
Sistemul bancar românesc nu a fost afectat de problemele din SUA
"Sfârşitul crizei de pe piaţa de creditare se apropie, iar sectorul imobiliar din SUA ar trebui să-şi revină în a doua jumătate a acestui an", au fost declaraţiile directorului general al Deutsche Bank, Josef Ackermann, citat de Reuters. Şi analiştii români împărtăşesc părerea directorului Deutsche Bank, cele mai pesimiste opinii amână finalul crizei pentru a doua parte a anului viitor.
Cu toate acestea, economiştii români atrag atenţia asupra posibilităţii ca această criză să se suprapună peste o posibilă recesiune a economiei americane, fapt care ar schimba radical datele problemei. Mai multe voci din mediul economic de peste Ocean susţin că situaţia economiei indică semne evidente de recesiune, respectiv indici bursieri pe un trend descendent, dobânzile pe termen lung în scădere, sub nivelul dobânzilor pe termen scurt, în timp ce construcţiile scad, iar şomajul a crescut rapid. Potrivit altor opinii, indicatorii economici încă favorizează economia americană.
Angajatorii nu au redus programul de lucru al angajaţilor, ceea ce înseamnă că cererea se păstrează la un nivel bun, iar stocurile nu sunt mai mari decât în mod obişnuit, firmele nescăzând nivelul producţiei. "Consider că ne apropiem de sfârşitul crizei din sectorul financiar.
Aceasta nu s-a sfârşit pe deplin încă, dar datele din Statele Unite sunt încurajatoare", întăreşte afirmaţia Ackermann într-un interviu pentru ziarul elveţian Sonntagsblick.
Potrivit acestuia, măsurile practice adoptate de Statele Unite, precum reducerea dobânzii FED la 2%, ar trebui să înceapă să dea rezultate în curând. Acesta speră ca în a doua jumătate a acestui an să asistăm la o revenire în forţă a pieţei imobiliare americane.
Amintim că neplata împrumuturilor ipotecare din SUA a declanşat criza pieţei creditelor, care a determinat scăderi ale pieţelor rezidenţiale pe plan global. În acest context, băncile au încetat să mai acorde împrumuturi din cauza incertitudinii legate de expunerea la piaţa creditelor ipotecare riscante. La această situaţie s-a ajuns în principal datorită condiţiilor de creditare extrem de relaxate practicate de băncile americane.
"Problemele nu s-au terminat în SUA. Numai scăderea dobânzii FED nu va rezolva problema. Pentru că, de exemplu, condiţiile de creditare nu au fost relaxate, fiind în continuare foarte dure. Accesul la credite este mult mai dificil şi mai costisitor. Scăderea dobânzii de politică monetară este o măsură binevenită pentru că băncile se împrumută mai ieftin, scăzând preţul banilor. Cu toate acestea, încă există reticenţă în piaţa pentru împrumuturile între bănci. Piaţa este foarte mare, problemele debitorilor sunt foarte mari. La nivelul consumatorilor există sentimentul de neîncredere. S-au imaginat soluţii pentru a ajuta consumatorul să treacă de acest moment. Lucrurile nu se mişcă aşa de repede, însă în a doua parte a anului ar putea să se întrevadă finalul crizei" (Ionuţ Dumitru, economist-şef Raiffeisen Bank).
"Este posibil ca această criză să se sfârşească la finele anului acesta. Problema este dacă nu se va cupla cu o recesiune în SUA. Dacă va fi recesiune, lucrurile vor lua o altă amploare. Dacă nu, în 2009 nu vom mai avea această criză. Ceea ce se înâmplă acum pe piaţa financiară americană în primul rând are la bază un sistem slab reglementat. Problema a condus la o dezbatere întreagă, dacă este nevoie de o reglementare mai slabă sau mai puternică a pieţei bancare. Indiferent că vom scăpa de criză sau nu, nu se întrevede o viziune privind calea corectă de reglementare a pieţei financiare. Pe noi nu ne-a afectat direct, ci indirect, prin aversiunea faţă de risc manifestată de investitorii de pe piaţa internaţională, venind astfel cu mai puţini bani" (Adrian Vasilescu, consilier BNR, într-o opinie personală).
"Este posibil ca la jumătatea anului 2009 să asistăm la o calmare a acestei crize. La bază este criza de lichiditate, coroborată cu lipsa încrederii, pesimism care începe să devină cronic. Nu mă pot pronunţa cu precizie, din cauza lipsei de transparenţă. Cert este că în România nu se manifestă o astfel de criză, deoarece avem altfel de împrumutaţi, cei care accesează astfel de credite au venituri net superioare salariului mediu pe economie" (Lucian Anghel, economist-şef BCR).
Criza creditelor izbucnită în iunie 2007 pare a se îndrepta, în opinia specialiştilor, spre final. Şeful Deutsche Bank este de părere că vom asista în a doua jumătate a anului curent la sfârşitul crizei subprime, ceea ce va aduce şi o revenire a pieţelor de capital americane, şi prin corelare a celor internaţionale.
Ultimele rezultate ale băncilor care au fost afectate de creditele
neperformante, pe lângă declaraţiile oficialilor americani, au adus aprecieri considerabile burselor americane care au recuperat peste jumătate din pierderile faţă de valorile de la începutul anului. Totuşi inflaţia rămâne un element de care trebuie să se ţină cont, deoarece preţurile ridicate ale materiilor prime vor reduce profiturilor companiilor, în principal cele listate pe bursele din SUA. Însă conform declaraţiilor preşedintelui Băncii Centrale Europene (BCE), Jean Claude Trichet, pieţele experimentează o "corecţie neîntreruptă şi foarte semnificativă", relatează Reuters, citat de Mediafax. "Stabilitatea preţurilor şi credibilitatea acesteia pe termen mediu este cea mai bună metodă de a avea un nivel ridicat sustenabil de creştere economică şi de creare a locurilor de muncă", a afirmat Trichet pentru radio BBC. Preşedintele BCE a menţionat că presiunile inflaţioniste s-au adăugat majorării preţurilor la combustibil şi a celor la alimente.
Diminuarea activului net poate încuraja investiţiile în SUA
"Investitorii din SUA au devenit mai optimişti când au observat că anumite bănci au decis să elimine creditele neperformante prin diminuarea activului net, iar acest lucru se vede clar în ultima perioadă prin aprecierile care au loc. Nu cred însă că bursele vor reuşi să aibă o mişcare generalistă de creştere sau de scădere, ci doar în «fierăstrău».
Acest lucru va avea loc în principal din cauza inflaţiei, dar putem asista şi la aprecieri uşoare", a declarat, pentru Curierul Naţional, Andrei Ciubotaru, broker la Vanguard. "Pieţele de capital americane nu vor intra pe un trend ascendent clar până când toate băncile vor diminua activele nete", este de părere Mihai Chişu, broker la IFB Finwest.
Străinii profită acum doar de revenirile de pe pieţele americane
Pieţele externe au mai recuperat din pierderi, SUA şi Europa situându-se la un nivel de sub 10% faţă de valorile de la începutul anului. "În piaţa de capital românească lucrurile stau un pic altfel în principal datorită faptului că banii investitorilor străini primează, iar aceştia nu vor reintra puternic pe bursă dacă turbulenţele din piaţa americană nu se vor încheia", crede Mihai Chişu.
In cazul în care vom observa creşteri importante pe bursele americane, vom avea şi aprecieri limitate pe pieţele europene şi prin corelare la BVB, însă doar investitorii străini mari pot aduce creşteri, iar o infuzie de capital străin nu are loc momentan deoarece nerezidenţii încearcă să profite de revenirile de pe pieţele americane", afirmă brokerul de la Vanguard.

Niciun comentariu: