Acest blog va poate ajuta cu rezultate live, actualizate non-stop din toate campionatele sportive ale lumii. De asemenea, aveti si programul meciurilor din intreaga lume, din hochei, baschet, fotbal, tenis, baseball si rugby.
 
Serivicul de livescore este gratuit si poate fi accesat de oriunde fara costuri ascunse fiind neconditionat! Nu necesita refresh deoarece se actualizaeaza automat la fiecare 20 de secunde iar dvs sunteti anuntat in ce meciuri live s-a marcat recent printr-un avertizor sonor implementat in scriptul de livescore!
 
Astfel, veti fi la curent cu toate rezultatele live si cu tot ce se intampla in toate sporturile practicate acum in intreaga lume. Pentru a accesa sectiunile de rezultate live va rugam sa dati un click pe bannerul de mai jos sau pe unul dintre urmatoarele linkuri, corespunzatoate cu sportul pe care doriti sa il evidentiati: Fotbal , Baschet , Tenis , Hochei , Rugby , Handbal , NFL .
 

Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.

 
Din experienta conturata in decursul a 2 ani de activitate in lumea pariurilor am reusit sa adunam informatii utile pentru toti pariorii, indiferent de nivelul lor de profesionalism sau de timpul petrecut la casele de pariuri online. Avem atat sfaturi pentru incepatori cat si strategii pentru pariorii avansati. 

Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.

Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.

Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.

Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.

Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!

Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .

luni, 6 aprilie 2009

Normalitatea lui Ion Iliescu

firmatia lui Ion Iliescu de ieri, potrivit careia indepartarea de la guvernare a PSD in 2004 a fost "o mare pierdere pentru tara", seamana izbitor (pastrand proportiile) cu celebra declaratie a fostului presedinte rus Vladimir Putin ca "destramarea Uniunii Sovietice a reprezentat cea mai mare catastrofa geopolitica a secolului al XX-lea". Aceeasi lume pe dos, aceeasi scara de valori rasturnata, aceeasi totala lipsa de adecvare la realitate.


Daca pentru cel din urma disparitia URSS a insemnat prabusirea "echilibrului" mondial al lumii bipolare, pentru cel dintai guvernarea pesedista reprezinta "starea de normalitate" a societatii romanesti. Daca ar fi sa ne luam dupa Iliescu, "guvernarea Vacaroiu a insemnat inceputul normalizarii", iar guvernarea Nastase "momentul culminant al aderarii euro-atlantice". Nici pentru unul, nici pentru celalalt oamenii n-au nici o importanta! Pentru Putin, sutele de milioane de oameni inchisi in uriasa inchisoare a "lagarului comunist" nu conteaza in fata "marii sale viziuni" despre o lume a echilibrului in care Moscova sa joace un rol-cheie. Pentru Iliescu sunt importante organizarea si coagularea statului, o societate "linistita", care isi fixeaza obiective si sarcini si nu-si iroseste energiile in dezbateri si controverse (intotdeauna sterile, desigur). O societate fara "factori perturbatori" de teapa lui Basescu, in care politicienii competenti de la PSD sa-si suflece manecile pentru a lucra cu seriozitate la propasirea tarii.


Tot asa cum fostul kaghebist de la Moscova nu a invatat niciodata la scoala de spioni ca nu are nici un rost sa visezi la impartirea lumii daca aceasta nu este o lume in care merita sa traiesti, batranul activist comunist nu a inteles niciodata ca normalitatea pe care o viseaza el este un imens pustiu, depopulat de oameni vii. Cand a adus minerii, Iliescu era convins ca acestia au tot dreptul sa apere normalitatea noilor institutii democratice. Ce importanta mai avea ca sute de oameni cat se poate de concreti au fost batuti cu bestialitate, unii poate chiar ucisi de militiile sale personale, cand Statul era salvat?
Guvernarea Vacaroiu a reprezentat, inainte de toate, triumful capitalismului securist al jafului national. Va amintiti de Bancorex, de Caritas, de Dacia Felix? De totala izolare internationala a tarii cand acelasi Iliescu era complet ignorat in Occident? si asta este, in viziunea lui Ion Iliescu, normalitate. Nu-i de mirare ca lui Sever Muresan i se pare astazi absolut normal sa pretinda banii
de la Dacia Felix.


Daca etapa Vacaroiu a fost una a tunurilor, guvernarea Nastase a fost una a coruptiei sistematizate insotite de autoritarism. Meticulosi si pedanti ca Nastase insusi, pesedistii au creat cateva institutii, precum cea a baronului local, si s-au apucat sa fure vartos, cu sistem si extrem de eficient. Pe plan extern, guvernarea Nastase a dezvoltat modelul privatizarilor dezavantajoase pentru Romania in schimbul sprijinului politic pentru aderarea la UE. Acesta este momentul culminant al normalitatii iliesciene, momentul lui Oprisan, al lui Mazare, al lui Sechelariu, Bittner si Iacubov. Momentul Rodicai Stanoiu. Normalitatea lui Ion Iliescu este o normalitate fara norme, care iti ingheata sangele in vine.
Cel mai grav este insa faptul ca cei care ar fi trebuit sa reziste acestei lumi moarte incep sa se adapteze normalitatii iliesciene. PNL a facut primul pas in momentul in care a decis sa treaca in tabara 322. Daca, asa cum afirma azi Iliescu, exista elemente comune intre PSD si PNL si daca, la legislative, PNL va alege sa mearga alaturi de PSD, atunci descinderea in infern a liberalilor va fi completa si ireversibila.


In partea cealalta, la PD-L, citesc ca toti cei noua candidati prezenti pe lista neagra a Coalitiei pentru o Guvernare Curata sunt fosti baroni locali PSD recrutati agresiv de PD-L in ultimul an. Este o alta forma de adaptare reusita.
si cand toate diferentele se vor fi sters in complicitati transpartinice, cand nu va mai exista nici speranta, nici furie, nici entuziasm, nici incredere, ci numai o imensa si stearpa apatie nationala, atunci vom sti ca normalitatea a triumfat.

Niciun comentariu: