Acest blog va poate ajuta cu rezultate live, actualizate non-stop din toate campionatele sportive ale lumii. De asemenea, aveti si programul meciurilor din intreaga lume, din hochei, baschet, fotbal, tenis, baseball si rugby.
 
Serivicul de livescore este gratuit si poate fi accesat de oriunde fara costuri ascunse fiind neconditionat! Nu necesita refresh deoarece se actualizaeaza automat la fiecare 20 de secunde iar dvs sunteti anuntat in ce meciuri live s-a marcat recent printr-un avertizor sonor implementat in scriptul de livescore!
 
Astfel, veti fi la curent cu toate rezultatele live si cu tot ce se intampla in toate sporturile practicate acum in intreaga lume. Pentru a accesa sectiunile de rezultate live va rugam sa dati un click pe bannerul de mai jos sau pe unul dintre urmatoarele linkuri, corespunzatoate cu sportul pe care doriti sa il evidentiati: Fotbal , Baschet , Tenis , Hochei , Rugby , Handbal , NFL .
 

Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.

 
Din experienta conturata in decursul a 2 ani de activitate in lumea pariurilor am reusit sa adunam informatii utile pentru toti pariorii, indiferent de nivelul lor de profesionalism sau de timpul petrecut la casele de pariuri online. Avem atat sfaturi pentru incepatori cat si strategii pentru pariorii avansati. 

Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.

Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.

Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.

Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.

Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!

Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .

luni, 6 aprilie 2009

Romanii au majorat cu 50% pretul locuintelor din estul Ungariei

Preturile pe piata imobiliara în localitatile situate în estul Ungariei au crescut cu pâna la 50% în ultimele luni, dupa ce cateva sute de familii din România au început sa cumpere case sau terenuri în tara vecina. Situatia a fost inregistrata si in Bulgaria, imediat dupa intrarea in spatiul comunitar, afirma experti din piata
imobiliara. Preturile mult mai mici si libera circulatie in tarile membre UE i-au convins pe romanii care locuiesc in localitatile din apropierea granitei sa investeasca in case si terenuri in statele vecine.

Viceprimarul orasului maghiar Battonya, Traian Cresta, a declarat ca sute de romani îsi cumpara case sau terenuri în aceasta localitate aflata la granita cu România, iar printre cei care se muta în Ungaria sunt atât locuitori din vestul României, cât si din nordul si estul tarii. „Foarte multi români s-au stabilit în orasul Battonya, atrasi de pretul mic al proprietatilor. Pâna acum, 350 de familii din România au cumparat case aici. Unele s-au stabilit acolo, altele fac naveta, zilnic, la locul de munca din Ar
ad. În oras avem familii care vin din Iasi, din Navodari, care nu au tinut cont de distanta si s-au stabilit în Battonya. Dupa ce România a aderat la Uniunea Europeana, foarte multi români au cautat posibilitati sa se stabileasca în orasul Battonya, unde au gasit case ieftine“, a declarat Traian Cresta, citat de NewsIn. Acesta a mai afirmat ca în acest oras toate locuintele sunt racordate la retelele de gaz, apa si electricitate. „Preturile la case variaza între 20.000 de euro si 70.000 de euro”, a precizat Cresta. El a subliniat
totodata ca, din cauza numarului mare de cumparatori din România, vânzatorii din Battonya au ridicat preturile imobilelor si terenurilor cu 40-50% .

Preturi atractive in tarile vecine
Analistul imobliar Radu Zilisteanu ne-a declarat ca acelasi fenomen s-a observat inca de anul trecut in nordul Bulgariei. “Multe persoane din Giurgiu si-au cumparat locuinte la Ruse, din cauza pretului mic. Conform statisticilor, pretul mediu al unui metru patrat construit este de 600 de euro in Bulgaria, in timp ce in Romania tariful este triplu” spune Zilisteanu.
In plus
, agentii imobiliari au declarat ca preturile caselor din localitati din estul Ungariei sunt mult mai mici decât cele de pe piata imobiliara româneasca. Conform acestora, o locuinta in estul Ungariei poate fi cumparata incepand cu 10.000-15.000 de euro.

7 salarii medii/mp construit in Bucuresti
Conform specialistilor din domeniu, preturile imobiliare din Bucuresti sunt printre cele mai mari din centrul si estul Europei, locuitorii Capitalei fiind nevoiti sa plateasca echivalentul a sapte salarii medii brute pentru a cumpara un metru patrat de locuinta. Potrivit unui studiu al UniCredit, preturile mari practicate in Bucuresti plaseaza Capitala pe ultimul loc în regiune în privinta accesibilitatii pentru populatie. În Ucraina, tara cu un nivel de dezvoltare inferior celui al României, un metru patrat echivaleaza cu 4,8 salarii medii, în Rusia, cu 4,1 salarii medii, iar în Polonia, un metru patrat poate fi cumparat cu echivalentul a 2,8 salarii medii. Bulgarii au nevoie sa munceasca 2,6 luni pentru a câstiga o suma echivalenta cu pretul unui metru patrat într-o locuinta. Ungurii, 1,4 luni, iar cehii o luna. Conform raportului, un metru patrat de locuinta costa anul trecut în Bucuresti, în medie, 2.177 euro, cu mult peste nivelul altor capitale si mari orase din sud-estul Europei. În Ungaria, tara cu produs
intern brut (PIB) pe locuitor depaseste cu jumatate nivelul din tara noastra, dezvoltatorii vindeau anul trecut casele la un pret mediu de 1.004 euro/mp. In Cehia, metrul patrat se cumpara cu 787 euro, iar in Bulgaria, se inregistra pretul cel mai mic din regiune, 558 euro.

Niciun comentariu: