Acest blog va poate ajuta cu rezultate live, actualizate non-stop din toate campionatele sportive ale lumii. De asemenea, aveti si programul meciurilor din intreaga lume, din hochei, baschet, fotbal, tenis, baseball si rugby.
 
Serivicul de livescore este gratuit si poate fi accesat de oriunde fara costuri ascunse fiind neconditionat! Nu necesita refresh deoarece se actualizaeaza automat la fiecare 20 de secunde iar dvs sunteti anuntat in ce meciuri live s-a marcat recent printr-un avertizor sonor implementat in scriptul de livescore!
 
Astfel, veti fi la curent cu toate rezultatele live si cu tot ce se intampla in toate sporturile practicate acum in intreaga lume. Pentru a accesa sectiunile de rezultate live va rugam sa dati un click pe bannerul de mai jos sau pe unul dintre urmatoarele linkuri, corespunzatoate cu sportul pe care doriti sa il evidentiati: Fotbal , Baschet , Tenis , Hochei , Rugby , Handbal , NFL .
 

Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.

 
Din experienta conturata in decursul a 2 ani de activitate in lumea pariurilor am reusit sa adunam informatii utile pentru toti pariorii, indiferent de nivelul lor de profesionalism sau de timpul petrecut la casele de pariuri online. Avem atat sfaturi pentru incepatori cat si strategii pentru pariorii avansati. 

Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.

Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.

Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.

Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.

Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!

Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .

vineri, 20 martie 2009

Ambasadorul SUA despre Bechtel: Guvernul primeste ceea ce a platit

Nicholas Taubman, ambasadorul american la Bucuresti, intors dintr-un turneu in SUA pentru promovarea oportunitatilor de investitii in Romania, enumera atuurile si handicapurile mediului de afaceri romanesc.

Ati prezentat investitorilor americani citeva sectoare care considerati ca ofera cele mai atractive perspective de dezvoltare: sectorul auto, al materialelor de constructii
, sisteme de transport al energiei electrice, industria farmaceutica, echipamente de control al poluarii, aparare, telecomunicatii. De ce tocmai acestea?

Cred ca infrastructura in general este principalul sector care prezinta oportunitati majore. Iar companiile americane sint cele mai capabile sa furnizeze solutii excelente pentru managementul calitatii apei, dezvoltare industriala si in special tehnologia informatiei, la un pret competitiv.

Exista companii care si-au exprimat deja un interes concret sa investeasca in Romania?

Multe sint deja aici. Ford, in Craiova, e un exemplu. Foarte multe companii americane au anuntat ca vor veni imediat ce au auzit ca Ford va investi aici, nici nu au mai asteptat finalizarea privatizarii. N-ar fi corect insa fata de ele sa le numesc. Smithfield, in Timisoara, este altul. Sectorul IT continua sa se dezvolte si sa fie din ce in ce mai interesant, gratie calitatii excelente a pregatirii in domeniu in universitatile din Romania. De cind am revenit din turneu, ambasada a primit foarte multe e-mailuri cu cereri de informatii suplimentare, oameni care vor sa vina, sa vada cu ochii lor, sa-si concretizeze planurile de afaceri.

Companiile interesate v-au intrebat si despre problemele pe care, de-a lungul timpului, predecesorii dvs. le-au reprosat Romaniei - coruptie, lipsa legislatiei?

Va dezavantajeaza, e adevarat, faptul ca birocratia este greoaie si intirzie materializarea intentiilor de afaceri. Cele mai multe sint probleme de mediu - cum obtii apa de o calitate adecvata, cum o folosesti, cum evacuezi apele reziduale, cum previi inundatiile, cum faci transporturile dintr-o parte a tarii in alta pe sosele care sint, cele mai multe, impracticabile, ce fel de cursuri se fac in universitati, astfel incit companiile care vin in Romania sa poata recruta absolventi de aici. Din aceste motive, multe firme au decis sa se concentreze in partea centrala a tarii, in zona Cluj, unde va fi construita noua autostrada, datorita universitatii de acolo, care are performante remarcabile in IT si ofera cursuri specifice, de exceptie. E complicat si parcursul pe la diferite institutii pentru a afla ce norme ecologice trebuie sa respecti, ce obligatii ai in acest sens, ce emisii de gaze
sint permise, cum trebuie sa arate apa epurata. In unele zone ale tarii e greu sa gasesti teren industrial care nu a fost poluat. Toate astea fac lucrurile mai dificile, dar nu imposibile.

Ati promovat in SUA anumite zone ale tarii, in plus
fata de cea centrala?

Sigur. Constanta, cu al doilea cel mai mare port din Europa. Poate voi supara pe cineva spunind asta, dar este, probabil, cel mai modern si mai bine operat port de marfa din Europa. Oradea este o zona foarte prospera, pentru ca e imediat linga granita cu Ungaria si pe acolo trec in mare parte traficul industrial si transporturile, nu au somaj si au nevoie de personal calificat. Autostrada Transilvania va avea o importanta uriasa pentru ca traverseaza aceasta zona vitala.

Cum se prezinta mediul de investitii romanesc prin comparatie cu cel din tarile din jur?

La fel de bine sau mai bine decit in aproape toate celelalte state din regiune. Romania este a doua tara ca marime in Europa de Est, este o piata uriasa, cu forta de munca bine pregatita, iar costurile sint mult reduse aici fata de Europa de Vest. Faptul ca Romania este si un nou membru al UE prezinta o fereastra unica de oportunitate acum, in acest moment de inceput.

Exista unele suspiciuni in Romania fata de marile companii americane si legaturile lor in Romania, din cauza exemplului Bechtel. Cum vedeti dvs. afacerea Bechtel?

Nu am o evaluare personala, am fapte. Iar faptele arata ca Bechtel isi face treaba exact conform contractului semnat cu Guvernul, cu actualul Guvern, nu cu cel anterior, o face la timp si o face conform bugetului stabilit. Cred ca Guvernul roman primeste exact ceea ce a platit.

Ati spus ca studentii romani care studiaza in SUA ar trebui sa se intoarca in tara pentru ca au perspective profesionale mai bune. Multi dintre ei poate v-ar contrazice si ar spune ca nu isi gasesc posturi conform pregatirii lor.

Sigur, pot sta in SUA si ar cistiga probabil mai mult acum decit ar putea cistiga in Romania. Dar peste cinci ani de acum inainte? Eu zic ca le va fi mai bine aici. Ca romani, nu ar putea oare sa profite de pe urma unor oportunitati pe care le ofera tara lor si pe care cineva din afara nu le-ar sesiza?

Companiile care vin aici intentioneaza sa angajeze forta de munca locala pentru pozitii de middle management sau sa aduca expertii lor?

Cu siguranta vor face ceea ce fac cei care sint deja aici. I-am avut cu noi in turneul din SUA pe directorii de la Microsoft, PricewaterhouseCoopers, General Electric si toti sint romani!
2.500 de dolari ca sa aduci o afacere americana in Romania

Ambasada SUA la Bucuresti are o „cheie de aur“ care deschide ieftin si fara riscuri orice afacere.

Turneul american al ambasadorului Statelor Unite in Romania, Nicholas Taubman, si al ambasadorului roman in SUA, Adrian Vierita, a inclus intilniri cu reprezentanti ai companiilor interesate de tara noastra in New York, Washington DC si Atlanta, Georgia. „In toate cele trei cazuri, prezenta investitorilor aproape a depasit capacitatea salilor care gazduiau intilnirea“, spune Cindy Biggs, consilier comercial la Ambasada SUA. Companiile interesate pot, ulterior, sa contacteze biroul
comercial al reprezentantei americane la Bucuresti, pentru a utiliza serviciul specializat al acesteia pentru investitori, „Gold Key Service“ - „Cheia de aur“.

In cadrul acestuia, primul
contact al investitorului cu informatiile privind piata romaneasca se face prin intermediul „Ghidului comercial de tara“, un raport anual elaborat pe 50 de sectoare de specialistii Ambasadei SUA, care aduna rezultatele unei minutioase cercetari de piata. In faza urmatoare, reprezentantii companiei interesate pot veni la Bucuresti, unde un expert al ambasadei face toate aranjamentele, de la cazare si transport aeroport - hotel pina la stabilirea de intilniri cu potentiali parteneri de afaceri. Intreprinzatorul american primeste accesul la o ampla baza de date, poate avea intrevederi cu autoritatile romane, fiind insotit peste tot de specialistul ambasadei. Acesta il ajuta sa identifice partenerul perfect pentru planurile de investitii pe care le are in Romania. Serviciul costa in total 685 de dolari.

Daca investitorul decide sa nu actioneze pe cont propriu, ci sa apeleze in continuare la serviciile reprezentantei diplomatice a Statelor Unite, pentru inca 520 de dolari, aceasta ii poate furniza un profil complet al companiei romane de care este interesat - de la datorii la stat pina la solvabilitate, active, performante, bilant etc.

„Cu tot cu bilet de avion si cazare, pentru 2.500-3.000 de dolari, investitorul american poate merge practic direct la tinta, punct ochit, punct lovit, cu toate informatiile puse pe tava si cu riscurile reduse la minimum“, explica Cindy Biggs.

Niciun comentariu: