Acest blog va poate ajuta cu rezultate live, actualizate non-stop din toate campionatele sportive ale lumii. De asemenea, aveti si programul meciurilor din intreaga lume, din hochei, baschet, fotbal, tenis, baseball si rugby.
 
Serivicul de livescore este gratuit si poate fi accesat de oriunde fara costuri ascunse fiind neconditionat! Nu necesita refresh deoarece se actualizaeaza automat la fiecare 20 de secunde iar dvs sunteti anuntat in ce meciuri live s-a marcat recent printr-un avertizor sonor implementat in scriptul de livescore!
 
Astfel, veti fi la curent cu toate rezultatele live si cu tot ce se intampla in toate sporturile practicate acum in intreaga lume. Pentru a accesa sectiunile de rezultate live va rugam sa dati un click pe bannerul de mai jos sau pe unul dintre urmatoarele linkuri, corespunzatoate cu sportul pe care doriti sa il evidentiati: Fotbal , Baschet , Tenis , Hochei , Rugby , Handbal , NFL .
 

Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.

 
Din experienta conturata in decursul a 2 ani de activitate in lumea pariurilor am reusit sa adunam informatii utile pentru toti pariorii, indiferent de nivelul lor de profesionalism sau de timpul petrecut la casele de pariuri online. Avem atat sfaturi pentru incepatori cat si strategii pentru pariorii avansati. 

Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.

Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.

Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.

Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.

Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!

Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .

vineri, 20 martie 2009

Mircea Lucescu, taiat de pe lista selectionerilor lui Mircea Sandu

Cel mai titrat tehnician roman nu ar fi, in opinia presedintelui FRF, un bun inlocuitor pentru Victor Piturca. Preferatii Nasului sint Andone, Rednic, Razvan Lucescu, Sabau, Dorinel Munteanu, Hagi, Dan Petrescu.

Federatia Romana de Fotbal (FRF) si-a completat conturile printr-un transfer de cinci milioane de euro, cam cit se va primi
de la UEFA pentru calificarea la Euro 2008, de la Loteria Romana, in urma unei sentinte a Tribunalului Bucuresti. Cu toate acestea, Mircea Sandu a declarat, intr-un interviu acordat NewsIn, ca se afla in discutii cu o banca pentru un credit de 2,5 milioane de euro, suma necesara pentru achitarea primelor pentru calificarea la Euro 2008. “Trebuie sa indeplinesti niste conditii pentru a lua 2,5 milioane de euro. La meciul cu Rusia (n.r.- 26 martie), baietii vor avea toti banii in conturi”, a declarat Mircea Sandu.

Referitor la negocierile cu selectionerul, Nasu’ a dezvaluit ca Piturca nu a dorit sa aiba obiective impuse, astfel ca s-a ajuns la un compromis. “Piturca avea contract cu Federatia in derulare pina in 2012. Daca nu voia sa mai ramina, platea o suma si reziliam contractul. Daca noi il dadeam afara, ii plateam noi o suma, astea erau conditiile rezilierii. Am considerat ca a facut o treaba buna si i-am propus un contract pina in 2012, dar i-am fixat ca obiectiv calificarea la CM 2010. In principiu n-a fost de acord sa fie conditionat de un obiectiv, si atunci i-am marit salariul foarte mult, apreciind valoarea si performanta sa, si am mers pe un contract pina in 2010, cu obiectiv calificarea la Campionatul Mondial, cu drept de prelungire pina in 2012, in caz ca indeplineste acest obiectiv”. Intrebat pe cine ar vedea in locul lui Piturca, Mircea Sandu a avansat o lista de pe care, surprinzator, lipsesc Mircea Lucescu si Anghel Iordanescu. “E greu sa spun doar un nume si sa il nimeresc. Daca Piturca nu va mai fi selectioner, ii vad ca posibili inlocuitori pe Andone, Rednic, Razvan Lucescu, Sabau, Dorinel Munteanu, Hagi, Dan Petrescu”, a comentat presedintele FRF.

Despre Euro 2008, ca si Piturca, Sandu recunoaste diplomat, desi sustine ca nu il va urma pe Tata Puiu in Parlament, ca e posibil sa nu luam nici un punct: “Se poate intimpla. Ce, Anglia a scos vreun punct? E o grupa frumoasa, sa joci contra Italiei si Frantei se intimpla destul de rar, si orice punct cistigat inseamna enorm in acesta grupa. E foarte important sa nu pierdem primul meci, iar daca il cistigam, atunci avem sanse mari de a merge mai departe. L-ai pierdut, sansele se diminueaza cu 60-70 la suta. Desi Cristi Chivu e capitanul nationalei, Mutu este considerat de seful FRF liderul actualei generatii: “Chivu e mai linistit, Mutu e mai coleric putin, dar e bine ca ei colaboreaza in interesul echipei”. Despre conflcitul dintre generatii, Sandu spune ca este unul artificial, creat mai mult de presa. In ceea ce priveste jignirile dintre patronii de club, el a amenintat inca o data ca va depuncta echipele pentru “a determina oamenii din fotbal sa se respecte”, chiar daca “e greu sa ii iei punctele la masa
verde unui jucator care le-a cistigat cinstit, pe teren, din cauza unui om care e sanatos
, nu e sanatos, e treaba lui”. In opinia sa, la titlu se vor bate CFR, Steaua si Rapid, Dinamo nemaiavind sanse sa recupereze distanta.

“Ciocanelul in capsor”

Despre vizitele tot mai dese ale oamenilor de fotbal la DNA, Mircea Sandu asteapta rezultatele anchetei. “Constat ca, in ultima vreme, DNA-ul, Parchetul, SRI-ul au inceput sa investigheze unele nereguli din fotbal, daca e vorba de nereguli. Fotbalul a fost luat in colimator si in urma scandalurilor, iar oamenii implicati in fenomen si-au dat singuri cu ciocanelul in... capsor”.

Niciun comentariu: