Acest blog va poate ajuta cu rezultate live, actualizate non-stop din toate campionatele sportive ale lumii. De asemenea, aveti si programul meciurilor din intreaga lume, din hochei, baschet, fotbal, tenis, baseball si rugby.
 
Serivicul de livescore este gratuit si poate fi accesat de oriunde fara costuri ascunse fiind neconditionat! Nu necesita refresh deoarece se actualizaeaza automat la fiecare 20 de secunde iar dvs sunteti anuntat in ce meciuri live s-a marcat recent printr-un avertizor sonor implementat in scriptul de livescore!
 
Astfel, veti fi la curent cu toate rezultatele live si cu tot ce se intampla in toate sporturile practicate acum in intreaga lume. Pentru a accesa sectiunile de rezultate live va rugam sa dati un click pe bannerul de mai jos sau pe unul dintre urmatoarele linkuri, corespunzatoate cu sportul pe care doriti sa il evidentiati: Fotbal , Baschet , Tenis , Hochei , Rugby , Handbal , NFL .
 

Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.

 
Din experienta conturata in decursul a 2 ani de activitate in lumea pariurilor am reusit sa adunam informatii utile pentru toti pariorii, indiferent de nivelul lor de profesionalism sau de timpul petrecut la casele de pariuri online. Avem atat sfaturi pentru incepatori cat si strategii pentru pariorii avansati. 

Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.

Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.

Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.

Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.

Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!

Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .

vineri, 20 martie 2009

Devizul lui Hărădău, umflat cu 110.000 euro

A cerut 300.000 €, a primit 200.000 €, a cheltuit 90.000 €.

Dezvăluirile EVZ referitoare la faptul că Federaţia Română de Tenis a umflat premeditat devizul estimativ trimis la guvern pentru organizarea meciului de Cupa Davis de la Sibiu s-au confirmat ieri. Dumitru Hărădău, directorul general al FR Tenis, a anunţat, într-o conferinţă de presă, că din cei 200.000 de euro aprobaţi de executiv spre a fi folosiţi pentru meciul România - Franţa nu s-au cheltuit decât 90.000 de euro, restul de 110.000 rămânând neutilizaţi. Asta în condiţiile în care, iniţial, Hărădău voia de la guvern 300.000 de euro şi susţinea că organizarea Cupei Davis costă peste 450.000 de euro!

Munteanu, omul cu economiile

La toate aceste cheltuieli se adaugă 100.000 de euro plătiţi, din buzunarul propriu, de omul de afaceri Aurel Munteanu, dar şi banii alocaţi de Primăria Sibiu şi de Consiliul Judeţean, adică 55.000 de euro, respectiv 28.000 de euro. Deocamdată, autorităţile sibiene spun că sumele alocate nu s-au cheltuit în totalitate.

În devizul estimativ făcut de Hărădău şi aprobat de guvern erau prevăzuţi 75.900 de euro pentru cazarea şi masa
echipei României, a oficialilor şi a invitaţilor federaţiei. Asta în condiţiile în care Aurel Munteanu le comunicase reprezentanţilor federaţiei că toate aceste cheltuieli, precum şi altele, le va suporta el, aşa cum o făcuse şi în trecut. De altfel, Munteanu a recunoscut pentru „Evenimentul zilei“ că Hărădău insista la final ca el să ia banii pentru cazare, masă şi alte cheltuieli, pentru ca directorul federaţiei să poată justifica devizul uriaş. „Dacă a costat doar atât, de ce m-au mai pus să mă căciulesc la autorităţile locale?“, s-a revoltat Munteanu.

Pascu: „Nu au fost atenţi să rectifice devizul“

Mai mult, deşi FR Tenis achitase pe 8 ianuarie suma de 12.500 de euro, reprezentând jumătate din preţul terenului de joc
montat în Sala Transilvania, pe 21 ianuarie oficialii federaţiei au depus un deviz estimativ la Agenţia Naţională pentru Sport prin care solicitau pentru acelaşi teren 37.000 de euro, adică cu 12.000 de euro mai mult decât preţul facturat. Deşi spune că ştia de preţul de 25.000 de euro încă de la turneul Masters Cup de la Shanghai (desfăşurat în luna noiembrie), Hărădău a aruncat vina pe ANS: „Noi am făcut acel deviz la sfârşitul anului trecut, pe baza unei oferte trimise de firma
Greenset, e adevărat pentru un teren asemănător de la Centrul Naţional de Tenis. Adresa a rămas la ANS, care apoi, în ianuarie, a dat-o mai departe“. Sesizând că Dumitru Hărădău se încurcă în explicaţii, Mircea Pascu, fost preşedinte la FRF, în prezent consilier al federaţiei de tenis, a intervenit: „Aici cei din federaţie nu au fost atenţi să rectifice devizul“. Nereuşind să îşi mai controleze nervii, Hărădău a scăpat „porumbelul“: „Şi dacă puteam să actualizez devizul, nu o făceam, fiindcă eu aveam nevoie de bani!“.

Decontul n-a ajuns la ANS

„Ce contează până la urmă cât scrie în devizul estimativ? Putea să fie trecut acolo şi un milion, că noi tot 25.000 de euro plus
TVA decontam! Nu poţi să îţi însuşeşti bani fără să ai facturi, aşa că un deviz estimativ nu înseamnă nimic“, a intervenit şi Adrian Marcu, vicepreşedinte al FR Tenis. De precizat că în discuţie este vorba despre bani publici, alocaţi din bugetul ANS pe 2008 pentru federaţia de tenis.

Deşi Federaţia Română de Tenis a pus în vânzare doar 100 de bilete, din totalul de 1900, pentru meciul de la Sibiu, directorul forului tenisistic crede că „meciul de Cupa Davis a fost cel mai mare eveniment social organizat vreodată la Sibiu“.

Deocamdată, Hărădău nu a putut spune când anume va depune decontul final la Agenţia Naţională pentru Sport: „O să o facem cât mai curând posibil“.

INFLUENŢE

Cristian Tudor Popescu, TVR şi Cupa Davis

Dumitru Hărădău a dezvăluit ieri şi modul în care se nominalizau, în anii trecuţi, comentatorii meciurilor de Cupa Davis ale României la televiziunea naţională. „De fiecare dată când mi s-a cerut părerea despre cine să comenteze meciurile de Cupa Davis, am spus că nu mă interesează. S-a întâmplat o singură dată, atunci când preşedintele TVR era domnul Valentin Nicolau, ca domnul Cristian Tudor Popescu să dorească să comenteze meciurile de Cupa Davis. Nu eu am fost cel care l-am adus pe Cristian Tudor Popescu. Domnul Nicolau a spus: «Da. Dacă domnul Cristian Tudor Popescu vrea să comenteze, foarte bine, să comenteze pentru că nu vine la talk-show-urile TVR. Să comenteze şi o să-l obligăm în felul acesta să vină la talk-show-urile de la TVR»“, a declarat, textual, Hărădău. Cristian Tudor Popescu nu a putut fi contactat până aseară pentru a comenta aceste afirmaţii.

Niciun comentariu: