Acest blog va poate ajuta cu rezultate live, actualizate non-stop din toate campionatele sportive ale lumii. De asemenea, aveti si programul meciurilor din intreaga lume, din hochei, baschet, fotbal, tenis, baseball si rugby.
 
Serivicul de livescore este gratuit si poate fi accesat de oriunde fara costuri ascunse fiind neconditionat! Nu necesita refresh deoarece se actualizaeaza automat la fiecare 20 de secunde iar dvs sunteti anuntat in ce meciuri live s-a marcat recent printr-un avertizor sonor implementat in scriptul de livescore!
 
Astfel, veti fi la curent cu toate rezultatele live si cu tot ce se intampla in toate sporturile practicate acum in intreaga lume. Pentru a accesa sectiunile de rezultate live va rugam sa dati un click pe bannerul de mai jos sau pe unul dintre urmatoarele linkuri, corespunzatoate cu sportul pe care doriti sa il evidentiati: Fotbal , Baschet , Tenis , Hochei , Rugby , Handbal , NFL .
 

Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.

 
Din experienta conturata in decursul a 2 ani de activitate in lumea pariurilor am reusit sa adunam informatii utile pentru toti pariorii, indiferent de nivelul lor de profesionalism sau de timpul petrecut la casele de pariuri online. Avem atat sfaturi pentru incepatori cat si strategii pentru pariorii avansati. 

Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.

Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.

Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.

Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.

Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!

Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .

vineri, 20 martie 2009

Adrian Năstase: Traian Băsescu este profesorul de morală al României

Adrian Năstase crede că, prin mesajul de reformă morală, PSD a căzut în capcana lui Băsescu şi s-a adresat unui electorat care nu-l va vota niciodată.

Mircea Marian: Când vă depuneţi candidatura la şefia Consiliului Naţional?
Adrian Năstase: La începutul săptămânii viitoare.

Ioana Lupea: Probleme de natură organizaţională?

Nu cred. Tocmai am primit de la sectorul 1, de la Dan Tudorache, dovada că sunt cu cotizaţia la zi şi de când sunt membru de partid, în caz că mă hotărăsc să candidez. „Eu ştiu de când sunt membru de partid, mă bucur că ştii şi tu, din martie 1990“, i-am răspuns.

M.M.: Propunerea lui Mircea Geoană, să fiţi coideologul partidului, este pentru a vă împiedica să candidaţi?

Consiliul Naţional nu s-a mai întrunit de un an şi ceva, postul de şef este vacant tot de un an şi ceva. Nu e vorba despre un scaun, ci despre posibilitatea de a avea o poziţie care să determine o acţiune eficientă. Dacă vorbim despre strategie, atunci trebuie să cunoşti bucătăria partidului, nu poţi să o faci de la Biblioteca Naţională.

M.M.: Veţi participa la birourile
executive, aşa cum se spune, doar la invitaţia lui Geoană?

Depinde la ce nivel se doreşte să mă implic. Există o variantă în care lucrurile merg înainte la fel ca până acum.

M.M.: Există această variantă?

Sunt mulţi colegi care doresc ca noi
să strângem rândurile înainte de campania electorală. Ideea mea este de a aduce în structurile Consiliului Naţional şi oameni care, la un moment dat, au fost marginalizaţi.

I.L.: La cine vă gândiţi?
Mă gândesc de pildă la Sorin Oprescu, are alegătorii săi. Ar trebui să fie şi formal într-o structură a Consiliului Naţional. După Consiliu, aş face o lună de porţi deschise la partid pentru a încuraja şi venirea unor oameni noi, pentru a arăta că partidul nu merge spre trecut, aşa cum sugerează unii dintre comentatori, ci se întăreşte pentru viitor.

I.L.: Unii dintre cei care au lucrat cu dv. vă impută faptul că v-aţi lăsat subalternii să se lupte între ei.

Pentru mine importantă era performanţa partidului, nu insule sau persoane.

I.L.: Nu i-aţi spus niciodată unui subaltern du-te şi luptă-te cu Dan Ioan Popescu?

Cine dorea să lupte cu DIP, poate nu ştiu eu istoria partidului?

M.M.: Nimeni? Guşă.

Cât am fost preşedinte, organizaţia de Bucureşti a funcţionat ca toate celelalte. DIP a încercat să construiască o zonă izolată a partidului; deşi se cereau diverse date de la Bucureşti, ele nu veneau niciodată. Era un fel de organizaţie extrateritorializată. Mircea Geoană a acceptat ca Bucureştiul să aibă un statut special, asimilând sectoarele unor organizaţii astfel încât situaţia a continuat şi în mandatul lui Vanghelie. Este greu în aceste condiţii să faci dialogul de la nivelul central la nivelul local.

M.M.: Vanghelie ar fi un bun candidat la Primăria Capitalei?

N-am văzut ultimele sondaje. Dar dacă el decide că este un candidat bun, atunci va fi în mod obligatoriu.

I.L.: Aţi eşuat cu un candidat ca Mircea Geoană, credeţi că veţi avea succes cu opusul lui, Marian Vanghelie. E potrivit?

Am sentimentul că e mai potrivit acum decât în trecut. Arată ce nu a mers în Bucureşti în timpul administraţiei PD: terenuri, Bordeie, borduri. Noi trebuie să stabilim nu numai profilul candidatului nostru pentru Bucureşti, ci şi profilul alegătorului. În Bucureşti, electoratul nostru masiv este cel dezamăgit de tranziţie.

I.L.: Perdanţii tranziţiei?

Da, şi Vanghelie poate fi din acest punct de vedere un câştig. Rămâne de văzut cum va funcţiona echipa, vor conta şi candidaţii pentru sector. Ne trebuie o cercetare prin care să identificăm profilul alegătorului. În Bucureşti, şomajul e foarte mic. Dar e foarte interesant că, aşa cum îmi spunea cineva din partid, la europarlamentare, locuitorii de pe bdul Magheru au votat pentru PSD.

I.L.: Dar sunt mulţi angajaţi în companiile private multinaţionale, unul a şi murit din cauza oboselii extreme...

Sunt convins că aţi ascultat şi apreciat mesajul pe care l-a transmis Mircea Geoană de 1 mai. Suntem un partid mare şi fiecare lider trebuie să transmită un mesaj specific: Ion Iliescu transmite un mesaj de stânga, Miron Mitrea pentru sindicate, Adrian Păunescu pentru electoratul care aşteaptă un mesaj naţional.

I.L.: Unde e Mircea Geoană?

Mesajul lui Mircea Geoană a fost pentru cei mai la dreapta. Partidul a încercat să se adreseze prin mesajul de „reformă morală“ unui electorat care nu-l va vota niciodată. Acest lucru nu se poate realiza dintr-odată şi efectele pozitive nu s-au văzut. Dacă ne uităm în sondaje, vedem că alegătorii noştri au plecat în altă parte, de la 37% am ajuns în zona de 20%.

I.L.: Problema este că nu s-a făcut reforma morală.

Nu cred că partidul a ajuns în 15 ani, de la FSN-ul lui Vasile Văcaru, Ioan Solcanu şi Dan Marţian, în 2004 fără niciun fel de reformă şi că reforma a început în 2005.

I.L.: Au fost schimbări de generaţii, nu de valori.

Unul dintre momentele importante a fost fuziunea cu PSDR, atunci când am intrat în Internaţionala Socialistă, în curentul european. Ce înseamnă reforma morală a partidului? Traian Băsescu împreună cu Alina Mungiu Pippidi au încercat să facă reforma morală a PSD. Băsescu este profesorul de morală al României.

M.M.: Cred că vom avea o campanie
electorală pro şi anti Băsescu. Dv. ce credeţi?

Ar fi stupid. Până la urmă s-ar putea ca Traian Băsescu să decidă să nu mai candideze, şi ce ne vom face, nu vom mai avea teme de campanie electorală?

Niciun comentariu: