Acest blog va poate ajuta cu rezultate live, actualizate non-stop din toate campionatele sportive ale lumii. De asemenea, aveti si programul meciurilor din intreaga lume, din hochei, baschet, fotbal, tenis, baseball si rugby.
 
Serivicul de livescore este gratuit si poate fi accesat de oriunde fara costuri ascunse fiind neconditionat! Nu necesita refresh deoarece se actualizaeaza automat la fiecare 20 de secunde iar dvs sunteti anuntat in ce meciuri live s-a marcat recent printr-un avertizor sonor implementat in scriptul de livescore!
 
Astfel, veti fi la curent cu toate rezultatele live si cu tot ce se intampla in toate sporturile practicate acum in intreaga lume. Pentru a accesa sectiunile de rezultate live va rugam sa dati un click pe bannerul de mai jos sau pe unul dintre urmatoarele linkuri, corespunzatoate cu sportul pe care doriti sa il evidentiati: Fotbal , Baschet , Tenis , Hochei , Rugby , Handbal , NFL .
 

Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.

 
Din experienta conturata in decursul a 2 ani de activitate in lumea pariurilor am reusit sa adunam informatii utile pentru toti pariorii, indiferent de nivelul lor de profesionalism sau de timpul petrecut la casele de pariuri online. Avem atat sfaturi pentru incepatori cat si strategii pentru pariorii avansati. 

Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.

Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.

Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.

Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.

Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!

Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .

vineri, 20 martie 2009

Scrisori către Ceauşescu

Eroul anticomunist, Vasile Paraschiv şi-a lansat, joi, volumul "Aşa nu se mai poate, tovarăşe Nicolae Ceauşescu", în care a scris despre suferinţele îndurate în perioada comunistă. Paraschiv a fost în tinereţe membru al PCR iar în octombrie 1968 a ieşit din partid, lucru fără precedent.

El a încercat să organizeze un sindicat muncitoresc liber, similar celor din occident, fapt pentru care a fost "răpit" de Securitate, dus într-o pădure, torturat şi apoi închis într-un spital psihiatric.

Paraschiv nu a renunţat la demersul său, începând să trimită scrisori către Nicolae Ceauşescu şi către conducerea unor instituţii precum Miliţia, în care cerea respectarea drepturilor omului în România. În 1977, în casa scriitorului Paul Goma şi internat din nou
, iar apoi a cerut eliberarea unui paşaport, pe care l-a primit, şi cu care a plecat în Franţa.

Acolo a cerut reexaminarea sa de către specialişti francezi pentru a se demonstra că certificatul medical eliberat în România, potrivit căruia suferea de boli
psihice, conţinea o minciună de care se foloseau autorităţile comuniste pentru a-l interna abuziv în spital. În Franţa a dat un interviu la Radio Europa Liberă şi s-a întâlnit cu reprezentanţi ai celor patru centrale sindicale de la acea vreme, care i-au promis spijin pentru crearea unor organisme
similare în ţările din estul Europei.

După trei luni a vrut să se întoarcă în România, spre surpriza Securităţii, dar a fost oprit la graniţă şi trimis înapoi. După alte trei luni a reuşit să se întoarcă şi a continuat să scrie autorităţilor şi să încerce organizarea unui sindicat. În 1987 a fost răpit din nou şi obligat, sub ameninţarea cu moartea, să semneze un angajament cu Securitatea, pe care însă nu l-a respectat, fapt pentru care a fost iar răpit la începutul anului 1989 şi torturat timp de şapte zile.

“Dacă am da afară din Parlamentul României pe toţi ofiţerii de Securitate, am da trei sferturi afară”

"Idealul de dreptate, de adevăr şi de o viaţă mai bună pentru toţi cetăţenii ţării, pentru care am luptat eu până la Revoluţie, nu a fost îndeplinit”, a declarat la lansarea volumului Vasile Paraschiv. “Libertate avem, dar nu avem ce să facem cu ea, pentru că adevărul şi dreptatea şi un nivel de trai decent încă nu le avem. Şi toate acestea din cauza domnului fost preşedinte al României Ion Iliescu, care a promovat toţi activiştii de partid şi ofiţerii de Securitate. Nu o spun eu, a spus-o Virgil Măgureanu la televizor că dacă am da afară din Parlamentul României pe toţi ofiţerii de Securitate, am da trei sferturi afară", susţine disidentul român.

Seful Institutului pentru Studierea Crimelor Comunismului, Marius Oprea spune că actele
la care a fost supus Paraschiv sunt de natură teroristă sau similare crimelor împotriva umanităţii, iar astfel de crime nu se prescriu din punct de vedere juridic.


"Le cer şi astăzi tuturor comuniştilor, activiştilor de partid şi ofiţerilor de Securitate să părăsească cât mai repede scena politică. Nu mai putem să suportăm să vedem pe comunişti în fruntea ţării, care ne-au umilit şi ne-au asuprit întregul nostru popor timp de 45 de ani", a mai declarat Vasile Parachiv. (R.B.)

Fragmente din volumul “Aşa nu se mai poate, tovarăşe Nicolae Ceauşescu”

“Tovarăşe Nicolae Ceauşescu,

Am venit la dumneavoastră cu un sa de probleme, dar din el nu voi scoate azi să discutăm decât una: contradicţia care există între vorbele şi faptele partidului, ale dumneavoastră personal, şi realitatea vieţii noastre sociale şi politice. (…) Vă propun, tovarăşe Nicolae Ceauşescu, ca şi probleme noastre interne, şi în mod deosebit aspectele negative ale politicii interne a statului şi partidului nostrum, să le discutăm, să le analizăm în mod calm, obiectiv şi cu răbdare şi să le rezolvăm tot prin această metodă a dialogului sincer şi deschis, şi nu prin forţa brută a represiunii, prin intimidări şi ameninţări.”


“Arătând toate aceste josnicii care nu fac deloc cinste şi onoare în străinătate unei societăţi socialiste cum este societatea noastră şi nici Partidului Comunist Român sub patronajul căruia s-au petrecut toate aceste nelegiuiri, eu nu vreau decât să arăt adevărul, să demasc şi să condamn astfel de fapte şi practici ale PCR, ca ele să fie cunoscute şi apreciate de toată lumea şi să nu se mai întâmple în viitor, iar cei vinovaţi de ceea ce s-a întâmplat până acum să dea socoteală în faţa justiţiei. Şi dacă pentru acest lucru voi fi pedepsit din nou, calomniat, defăimat şi calificat din nou drept „un nebun“, aruncat iar într-un spital de psihiatrie unde voi fi înnebunit cu adevărat, prin tratament
medical special făcut în acest scop, drept măsură de represiune pentru că am spus adevărul sau poate voi fi chiar asasinat, după cum m-a avertizat chiar dl dr. Moruzzi, atunci sunt gata să suport orice, inclusiv moartea, dar vreau să se ştie acest lucru şi să se cunoască practicile şi metodele de represiune ale guvernului şi Partidului Comunist Român.

Şi dacă voi fi asasinat, după cum mi-au promis ofiţerii de Securitate terorişti care m-au anchetat, torturat şi maltratat în mod bestial şi apoi m-au iradiat, indiferent unde şi cum voi fi asasinat, pe stradă, în pădure sau într-un spital de psihiatrie, atunci aceasta va fi considerată de familia mea, de rudele şi de prietenii mei, de întreaga opinie publică din ţara noastră şi din străinătate, încă O CRIMĂ A PARTIDULUI COMUNIST ROMÂN, executată de Securitate din ordinul Ministerului de Interne şi al şefului statului şi al partidului, Nicolae Ceauşescu.”

Niciun comentariu: